Bedrukken van werk- en vrijetijdskledij

Gepersonaliseerde promotiekledij? Alle werknemers hetzelfde logo op de T-shirts? Bij Liva Print heb je keuze uit verschillende afwerkmogelijkheden. 

Gepersonaliseerde promotiekledij? Alle werknemers hetzelfde logo op de T-shirts? Scholen, bedrijven of jeugdbewegingen die een bepaald imago willen uitstralen of herkenbaarheid belangrijk vinden, kunnen bij ons terecht om de kledij of outdoor-artikelen te laten personaliseren. Zowel bedrukking, borduren als transferdruk is mogelijk, in elke gewenste kleur, en dit in een kwaliteit die intensief gebruik en vele wasbeurten overleeft. Hebt u grote aantallen nodig? Contacteer ons voor een offerte op maat.

Liva Print werkt hiervoor samen met enkele leveranciers van kwalitatieve kledij en accesoires. Je kiest vanuit de catalogi en Liva Print bedrukt naar wens.

Prijs op aanvraag van een offerte!

Transfer - flexdruk

Flexdruk is een drukmethode, waarbij het ontwerp uit gekleurd folie wordt gesneden en daarna op het gewenste product wordt gesmolten. Flex onderscheidt zich vooral door de volgende eigenschappen: 

  • mooie kleuren
  • lange levensduur

Wanneer krijg ik met flexdruk de beste resultaten?

  • bij tekst
  • bij logo’s
  • op elastische materiaal bv T-shirt
  • op kinderproducten: flex kan eenvoudig en makkelijk worden gereinigd.

Waar moet ik bij flexdruk op letten?

  • Het ontwerp moet als vectorgrafiek worden geüpload.
  • Bij bijzonder grote ontwerpen is het draagcomfort lager omdat de flexfolie de ventilatie van het bedrukte product beperkt.
  • Bijzonder grote ontwerpen kunnen na een paar wasbeurten kreuken (we adviseren de shirts altijd aan de binnenkant te strijken).
 
1 kleur of full colour?
 
Bij flexdruk worden de logo’s of namen aan de hand van een machine voorgesneden. Deze logo’s worden daarna ook door middel van warmte op de kledij geperst. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar, voor deze techniek werken wij telkens met slechts 1 kleur.

Deze techniek kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor kleine aantallen (een vrijgezellen feest waar 10 t-shirts nodig zijn), maar bijvoorbeeld ook sportkledij. Wij hebben ook reflecterende folie beschikbaar, deze kan gebruikt worden voor hesjes of fluo jassen.

Bij een full colour druk wordt het gewenste logo of de gewenste foto geprint en uitgesneden met onze printer. Daarna wordt dit eveneens onder hoge druk op de kledij geperst. Het voordeel van dit proces is dat we heel kleurrijke logo’s op een kostenvriendelijke manier op uw kledij kunnen plaatsen.

Bent u op zoek naar t-shirts met of zonder bedrukking en dit tegen een betaalbare prijs, dan ben je bij Liva Print aan het juiste adres.

Bedrukken kan vanaf 5 stuks (er wordt enkel kledij bedrukt dat bij Liva Print werd aangekocht).